Kralja Milutina 22B 5/1, Šabac
015 334 736
pon. - pet. 09:00 - 17:00, sub 09:00 - 15:00

PočetnaPolitika privatnosti

Ko smo mi

Naša web adresa je: https://centarmilutinovic.com/prod.

Koje lične podatke korisnika čuvamo i zašto

Komentari

Kada posetioci ostave svoje komentare preko forme za komentare, mi ih čuvamo na sajtu, a to podrazumeva i IP adresu korisnika i detekciju pregledača zbog spam protekcije.

Jedan slog kreiran od korisničkog e-majl naloga tj adrese (koji se naziva i hash-om) može poslužiti Gravatar servisu u cilju praćenja korišćenja web sajta. Gravatar politika privatnosti može se pročitati ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobravanja komentara Vaša slika može biti vidljiva drugim posetiocima sajta ako ste je namestili.

Mediji

Ako nam dostavite slike, budite sigurni da ste to uradili sa isključenom geo lokacijom za te slike (EXIF GPS) jer je to na Vašu odgovornost. Drugi posetioci sajta mogu preuzeti bilo koji sadržaj na sajtu i u tom pogledu doći do podataka sadržanih u Vašim slikama.

Kontakt Forme

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se prijaviti za čuvanje imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačićima. Ovo je za vaš bolji doživljaj prilikom korišćenja našeg Web sajta, tako da ne bi trebalo ponovo da ispunjavate svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj preglednik.

Kad se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izbora zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete „Upamti me“, prijava će trajati dvije sedmice. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u vaš preglednik će se spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web lokaciji mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

Analitika

Sa kim delimo Vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako postoje), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja su prava nad vašim podacima

Ako na ovom mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primljeni izveštaj ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete i zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe. Koja prava imate nad svojim podacima

Gde šaljemo Vaše podatke

Komentari posetilaca mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Vaši kontakt podaci

Dodatne informacije

Kako mi čuvamo i štitimo Vaše podatke

Koje postupke kršenja podataka imamo

Od kojih trećih strana primamo podatke

Što automatizirano donošenje odluka i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

Zahtevi za regulatorno objavljivanje u industriji

Maloprodaja i veleprodaja rezervnih delova za autoelektriku kao i klima uređaja za putnička vozila, teretna vozila i poljoprivredne mašine.
NAŠA LOKACIJA
Sajt izradio Black Cat Web Education ©2019 - 2020 | Centar Milutinović, doo. Sva prava zadržana.
Centar Milutinović
Vaša korpa
Nema prethodno dodatih proizvoda u korpi!
Ukupno
0,00 din.
Nastavite sa kupovinom
0
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Color
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom fields
Compare